Sabtu, 28 Juni 2014

ARJUNA-IRENG_DIANA-SASTRA


Bagus temen rupane
Sapa bae arane
Kuwayang senenge
Yen sun jadi jodone

**
Ganteng gagah perkasa
Satria sing pendawa
Arjuna ireng Gawe pikiran puyeng 2x

Reff.
Najan ireng ewonge
Tapi ganteng rupane
Senajan ireng kulite
Bagus ning tingkah lakune

Bagen arjuna ireng
Julukane wong ganteng
Manis yen dipandeng mesem
Akeh wong wadon kesengsem
Arjuna ireng... Satria ganteng.

Kembali, ** , Reff , * , **

2 komentar:

  1. akeh wong wadon kesengsem

    Septic Tank Bio Ramah Lingkungan

    BalasHapus
  2. IZIN SHARE GAN?

    MAU X KARAOKE 8 PRO 2015 KUNJUNGI LINK DIBAWAH INI :

    http://comelmuewa.blogspot.com/2015/09/x-karaoke-8-pro-terbaru-2015.html


    IZIN SHARE GAN?

    MAU DZONE EXTREME KARAOKE 8 PRO 2015 KUNJUNGI LINK DIBAWAH INI :

    http://comelmuewa.blogspot.com/2015/09/x-karaoke-8-pro-terbaru-2015.html

    BalasHapus